Styrketræning

Moderne fitnesscenter med professionel vejledning. I vores fitnesscenter kan du bruge de bedste maskiner inden for styrketræning og kredsløb. Samtidigt er det vigtigt, at du føler dig i trygge rammer, og derfor har vi altid personale til stede.

Styrketræning

Styrketræning er træning med vægtstænger, håndvægte og vægttræningsmaskiner. Historisk har styrketræning i fitnesscentre især været forbundet med store muskler og bodybuilding, men det er efterhånden ved at være almindelig udbredt, at styrketræning er sundt for alle, uanset alder, køn og kropsbygning.

Styrketræning er træning, der vedligeholder eller øger den styrke, som du besidder. Ved styrketræning bliver kroppens muskler og knogler stærkere og kroppens koordination bliver bedre. Med den rigtige træning og korrekt udførte øvelser, kan styrketræning være med til at forebygge skader.

Styrketræning kan forøge din muskelmasse og sætte kroppens energi-forbrænding i vejret. Dermed kan styrketræningen være en positiv faktor i forhold til at opnå et vægttab og den kan virke forebyggende i forhold til en række udbredte livsstilssygdomme.

Vi har veluddannede fitnessinstruktører, der står klar til at lave et program, der er tilpasset dig og dine behov. 
Vi anbefaler alle, både nye og tidligere medlemmer, at få lavet et program når de starter. Når man har trænet efter et program i 1-2 måned bør man skifte til et nyt program med nye øvelser, for at få det optimale ud af sin træning. Instruktørerne bistår også gerne med en ny programlægning, kom og aftal en tid.